Cambrils, Spain

La Llosa hotel

project_image

Programme

Gardens, pools and solarium

Surface

4890 m2

Client

Elix

Date

2019 - On going

Status

Executive project

A dialogue with the existing landscape.

The exterior spaces of this hotel seek to insert a building with very defined lines in a Mediterranean coastal environment. With the landscape design we want the building to blend in with the place. At the back there is a pine park and ahead a coastal park with palm trees. The plot must dialogue with the landscape, so in the back garden there is a Mediterranean forest environment and pine bark is used for the paths, and in the front a garden with a coastal environment and the use of gravel for the paths .

The buildings are designed through straight lines and zigzags and these same lines are transferred to compose the living and walking areas.

Team:

Landscape

LOBATO LANDSCAPE
Sergio Lobato, Mariana Gomes

ACP
Albert Castejón

Architecture

ISERN ASSOCIATS